autorijlessen Nijmegen

 

Wil je op een leuke en vlotte manier je rijbewijs halen? Dan ben je bij Autorijschool Johan Bos aan het juiste adres.

Onze doelstelling is om de leerlingen op te leiden tot veilige, zelfstandige en sociale verkeersdeelnemers, zodat je na het behalen van je rijbewijs met een gerust gevoel deel kunt nemen aan het steeds drukker wordende verkeer.

Ben jij 16,5 jaar of ouder en wil je op een leuke en vlotte manier je rijbewijs halen? En je zoekt een rijschool in Nijmegen of in de omgeving van Cuijk en Boxmeer?
Dan ben je bij Autorijschool Johan Bos aan het juiste adres. Onze gecertificeerde en deskundige autorijschool begeleidt jou in de weg naar het autorijbewijs B.

Rijles Nijmegen

Om het lesuur zo volledig mogelijk te benutten starten de rijlessen in Nijmegen. Zo kom je direct in aanraking met de diverse verkeerssituaties die een stad zoals Nijmegen biedt.

Daarnaast om de complete rijopleiding zoveel mogelijk op de persoon af te stemmen bieden wij verschillende opleidingsvormen aan. Je kan kiezen uit losse rijlessen, een lespakket of een spoedopleiding.

 

banner website


 

De procedure voor een lespakket of spoedopleiding is als volgt:
Allereerst doe je een intake van 60 minuten. In deze intake gaat de instructeur met je rijden. In de evaluatie krijg je van de instructeur te horen welke rijopleiding het beste bij je past en hoeveel praktijklessen je ongeveer nodig zal hebben. Dit advies is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Ook kun je gebruik maken van onze rijsimulator ter ondersteuning en verbetering van je rijvaardigheid.

 

Spoedopleidingen Nijmegen

Om je rijbewijs snel te halen kan Autorijschool Johan Bos jou het volgende aanbieden. Je kan bij ons versneld, vanaf 3 weken, je B rijbewijs halen. De duur van een spoedopleiding of compact opleiding varieert van 3 tot 12 weken. Dit komt omdat je er ook wat langer over kan doen, als je bijvoorbeeld maar tijd hebt voor 2 of 3 autorijlessen per week. Dit aantal bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Er is geen verschil in kosten tussen een spoedopleiding en een regulier rijlespakket die je bij ons kan afnemen. Enige vereiste is wel dat je wel je theorie-examen moet hebben behaalt voordat je kan deelnemen aan het praktijkexamen.

 

Theorielessen in Nijmegen en Cuijk

Wanneer je bij ons in Nijmegen of Cuijk een volledig autorijlespakket afneemt, kun je gratis een online theorieopleiding volgen via de PlanGo app.  Meer informatie over theorielessen.

 

 

Prijzen

Algemene prijzen

  • Autorijles per uur € 56,-
  • Praktijkexamen € 260,-
  • Faalangstexamen €295,-
  • BNOR €270,-
  • TTT €225,-
  • Simulatorles € 22,50
  • Lespakketten in combinatie met versnelde opleiding vanaf 3 weken.

 

                  

Pagina 1 van 3

Inschrijven GRATIS proefles auto

Je bent zeer welkom, maar let op: een proefles is alleen gratis bij de start van jouw rijopleiding, je bent dus niet elders op rijles geweest.


Vul aub alle verplichte velden gemarkeerd met een (*) in.

Dit is een verplicht veld!
Dit is een verplicht veld!
Ongeldige invoer
Vul het formulier volledig in of bel ons op 024 - 322 29 70

Beschikbaarheid

Vink alleen de dagen aan wanneer je echt beschikbaar bent!
Je moet minimaal één dag aanvinken!

Beschikbaarheid

Vink alleen de uren aan op de dagen wanneer je beschikbaar bent!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Onderstaand zijn de gegevens die je hebt opgegeven. Controleer of alle gegevens correct zijn en klik daarna op verzenden. Nadat we jouw gegevens hebben verwerkt nemen we contact met je op om een proefles in te plannen.

Jouw persoonlijke gegevens

Naam: .

E-mail: .

Telefoonnummer: .

Jij hebt gekozen voor de volgende dagen en uren:

Ongeldige invoer
"Je moet akkoord gaan met onze voorwaaden"