Je eerste rijles noemen we je intake, na deze les krijg je een advies wat wij denken wat  voor jou het beste is, maar je bent natuurlijk helemaal vrij in je keuze.

Verder kun je kiezen uit:

  • Traditionele rijles;
  • 1 of meerdere keren per week;
  • lespakketten A, B of C
  • spoedopleiding;
  • compactopleiding 4-6-8-10-12 weken.
  • autorijlessen in Nijmegen

Onze rijlessen zijn individueel dus alle aandacht is volledig op jou gericht.

      

Sinds 1999 lid van de Bovag. Er wordt lesgeven aan de hand van een bovaginstructiekaart. Daarnaast zijn al onze instructeurs Bovag gecertificeerd.

    Kies een bovag rijschool! Kies Autorijschool Johan Bos   

Wij staan al jaren bekend om onze scherpe prijzen. Dus snel je rijbewijs tegen een scherpe prijs.
Kortom Bovag rijlessen Bos prijzen

  

Een gespreide betaling is geen probleem. Voor meer informatie, bekijk onze algemene voorwaarden.

  

Mocht de rijschool onverhoopt failliet gaan, dan zorgt het fonds ervoor dat je je betaalde rijlessen en examen bij een andere Bovagrijschool kunt afmaken, zonder verdere  kosten.

  

 

Zijn we een heel betrouwbare partner voor jouw rijbewijs. Met ons enthousiaste team staan wij voor je klaar, met als doel hoge kwaliteit, service en tevreden leerlingen met een goed slagings perecentage. Het jonge goed onderhouden wagenpark bestaat uit 9 auto's waarvan één met automaat, 3 scooters en 7motoren.

  

Alle instructeurs volgen regelmatig praktijk en theoriecursussen om de kennis op peil te houden.

  

Voor diegene die al jarenlang in het bezit van een rijbewijs is, maar toch even een steuntje in de rug nodig heeft. Of voor diegene die om een bepaalde reden een rijtest moet doen. Wij gaan met u op pad met zowel een schakelauto of een automaat.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.