Vanaf 18 jaar kun je bij ons terecht op een 11 KW stoere KTM Duke motor, vanaf 20 jaar kun je bij ons lessen op een KTM 390 Duke, zodat je daarna met je 22e op de zwaardere motoren kunt, de Yamaha XJ6 of MT-07. Wil je meteen starten op de zwaarder motoren dan zul je moeten wachten tot 24 jaar.

Ben jij 16,5 jaar of ouder en wil je op een leuke en vlotte manier je rijbewijs B halen? En je zoekt een rijschool in Nijmegen of in de omgeving van Cuijk en Boxmeer?
Dan ben je bij Autorijschool Johan Bos aan het juiste adres. Onze gecertificeerde en deskundige rijschool begeleidt jou in de weg naar het autorijbewijs.

Eindelijk 16 jaar en je kunt beginnen met je bromfietspraktijk. Op onze rijschool in Nijmegen en in Cuijk hebben we 3 gloednieuwe scooters ter beschikking. Ook rijden wij maximaal met 2 leerlingen per instructeur.

 

Het theorie-examen kun je al behalen bij een leeftijd van 15,5 jaar. Je kunt bij ons een afspraak maken om het theoriepakket te lenen.

Jassen, broeken, helmen en handschoenen wordt voor gezorgd, je mag natuurlijk ook je eigen pak aan doen.

bromfietsrijbewijs nijmegen autorijschooljohanbos

 

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.