autorijlessen Nijmegen

Als enige rijschool in de kring van Nijmegen geven wij 2x per maand een complete theoriecursus op onze vestigingen in Nijmegen en Cuijk. De theoriecursus bestaat uit 10 uur les, inclusief examentraining.

Cursuspakket

Wanneer je bij ons een rijopleiding voor de auto, motor of bromfiets volgt heb je via de PlanGo app de mogelijkheid om theorie te oefenen en te leren.

 

Nieuwste lesmethoden

Om jou een zo compleet mogelijke theoriecursus te geven gebruiken we de nieuwste technieken om je de stof eigen te maken. Naast dat we gebruik maken van een activeboard, krijg je als leerling een tablet toegewezen tijdens de theorielessen.

tablet theorieles nijmegen autorijschool johanBos

Lesmethode die gebruikt wordt tijdens een theorieles.

Op deze tablets kun je theorievragen beantwoorden, die zo dicht mogelijk aansluiten bij de vragen van het theorie-examen. Zo kunnen we jou optimaal laten profiteren van de theoriecursus en je zelfverzekerd aan het theorie-examen deel laten nemen.

Ook laten wij tijdens de lessen in de vorm van een film zien hoe het theorie-examen verloopt bij het CBR.

Het theorie examen

Men dient op eigen gelegenheid naar het examen te gaan. Zorg dat je mininmaal 15 minuten voor de aanvang van het theorie examen aanwezig bent op de betreffende CBR locatie.
Denk er ook aan om een geldig legitimatie bewijs mee te nemen.

 

 

 

 

Spoedopleiding

Wil je heel snel een theoriecurus volgen? Dan is de spoedopleiding zeker iets voor jou. Je gaat 2 dagen bij ons intensief aan de slag en doorloopt dan de gehele cursus. 


De spoedopleiding in Nijmegen bestaat uit de volgende dagdelen:

  • vrijdagmiddag van 14:15 uur tot 18:15 uur
  • zaterdag van 8:45 uur tot 12:45 uur

LET OP! Onze cursussen worden aangeboden exclusief het theorie-examen.


De locatie voor de spoedopleiding is Nijmegen. Je kan deze theoriecursus volgen voor zowel de auto als bromfiets.
Schrijf je in via het inschrijfformulier, kies voor de locatie Nijmegen en kies de cursus waar spoedopleiding bij vermeld staat.

 

De kosten van een theoriecursus zijn € 95,00.

Aanmelden theoriecursus

 

Theoriecursus zonder examen

Wanneer je bij ons een cursus afneemt is dit exclusief het theorie-examen. Je bent hier dus zelf verantwoordelijk voor. Om in te schrijven voor een theorie-examen ga je naar de website van het CBR.

Inschrijven theorie-examen CBR