autorijlessen Nijmegen


Autorijschool Johan Bos is een rijschool die heeft als doelstelling om haar leerlingen op te leiden tot veilige, zelfstandige en sociale verkeersdeelnemers, zodat zij na het behalen van hun rijbewijs met een gerust gevoel deel kunt nemen aan het steeds drukker wordende verkeer.


Hoge leskwaliteit door innovatie

Om eerdergenoemde doelstelling te kunnen blijven nastreven is innovatie voor Autorijschool Johan Bos een constante factor in de rijopleidingen. Innovatie in de rijopleiding zorgt ook voor een hoge leskwaliteit. Dit ziet men o.a. terug in het hoge slagingspercentage van het aantal leerlingen. Deze behoort tot de hoogste van Nijmegen. Om dit te kunnen handhaven maken wij in onze rijschool gebruik van active boards en tablets tijdens de theoriecursussen. En bijvoorbeeld door een rijsimulator en camera ter ondersteuning van de praktijklessen.
Hierdoor verblijft Autorijschool Johan Bos in de kopgroep van rijopleidingen in de regio van Nijmegen en Noordoost Brabant.


Rijopleidingen op maat!

In de afgelopen jaren is Autorijschool Johan Bos uitgegroeid tot een verkeersschool waar men meerdere soorten rijbewijzen kan behalen.
Voor het autorijbewijs B:

  • Traditionele rijles;
  • 1 of meerdere keren per week;
  • lespakketten A, B of C
  • spoedopleiding;
  • compactopleiding varierend van 4-6-8-10-12 weken.
  • autorijlessen in Nijmegen

Verder kan men kiezen uit:

  • Motoropleidingen in alle categorieën A1, A2 en A
  • Bromfietsrijbewijs
  • E achter B, aanhanger rijbewijs
  • Rijden in een automaat

Je eerste rijles noemen we een intake, na deze les krijg je een advies wat wij denken wat  voor jou het beste is, maar je bent natuurlijk helemaal vrij in je keuze.
Onze rijlessen zijn individueel dus alle aandacht is volledig op jou gericht.

Theoriecursussen

Autorijschool Johan Bos heeft een totaalpakket voor theoriecursussen. Bij dit unieke pakket ontvangt de leerling een gratis theorieboek en de mogelijkheid om gebruik te maken van een online training t.b.v. de theorie. Daarnaast kan men kiezen uit de locaties Nijmegen of Cuijk om zijn haar theoriecursus te volgen. Wij bieden 2x per maand een theoriecursus aan.


Rijtijden en afspraken

Bij Autorijschool Johan Bos maken we gebruik van een transparant reserveringssysteem. Hiermee kan de leerling elke minuut van de dag zijn of haar agenda controleren via een handige app.     


Lid Bovag!

Sinds 1999 lid van de Bovag. Er wordt lesgeven aan de hand van een bovaginstructiekaart. Daarnaast zijn al onze instructeurs Bovag gecertificeerd.

      
Goede prijs en kwaliteit!

Wij staan al jaren bekend om onze scherpe prijzen. Dus snel je rijbewijs tegen een scherpe prijs.
Kortom Bovag rijlessen Bos prijzen.
 

Gespreide betaalmogelijkheden!

Een gespreide betaling is geen probleem. Voor meer informatie, bekijk onze algemene voorwaarden.
 

Bovaggarantiefonds

Mocht de rijschool onverhoopt failliet gaan, dan zorgt het fonds ervoor dat je je betaalde rijlessen en examen bij een andere Bovagrijschool kunt afmaken, zonder verdere  kosten. 


Sinds 1999

Zijn we een heel betrouwbare partner voor jouw rijbewijs. Met ons enthousiaste team staan wij voor je klaar, met als doel hoge kwaliteit, service en tevreden leerlingen met een goed slagings perecentage. Het jonge goed onderhouden wagenpark bestaat uit 9 auto's waarvan één met automaat, 3 scooters en 7motoren.

 
Deskundige instructeurs

Alle instructeurs volgen regelmatig praktijk en theoriecursussen om de kennis op peil te houden.


Rijangst & rijtest!

Voor diegene die al jarenlang in het bezit van een rijbewijs is, maar toch even een steuntje in de rug nodig heeft. Of voor diegene die om een bepaalde reden een rijtest moet doen. Wij gaan met u op pad met zowel een schakelauto of een automaat.

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.