autorijlessen Nijmegen


Wij als autorijschool Johan Bos streven ernaar onze leerlingen op te leiden tot zelfstandige, veilige en sociale verkeersdeelnemers. Binnen de rijschool werken wij met een enthousiast team deskundige instructeurs, met als doel onze leerlingen een hoge kwaliteit, goede service en vooral een tevreden gevoel over hun rijbewijs te geven. Ook bieden wij als rijschool mogelijkheden voor leerlingen met rij- en faalangst. Bij autorijschool Johan Bos zal elke leerling na het behalen van hun rijbewijs met een gerust gevoel kunnen deelnemen aan het verkeer.

Bovag-rijschool

Al sinds 1999 zijn wij een betrouwbare partner voor jouw rijbewijs. Als BOVAG-rijschool garanderen we je zekerheid en betrouwbaarheid voor jouw rijbewijs. Dit doen we door middel van deskundige instructeurs, goed onderhouden lesauto’s, betrouwbare lesovereenkomsten en natuurlijk een hoog slagingspercentage.


Rijopleidingen op maat!

In de afgelopen jaren is autorijschool Johan bos gegroeid tot een verkeersschool met een ruim en gevarieerd aanbod aan rijbewijzen. Je kunt bij ons terecht voor:
Het autorijbewijs B:

 • Traditionele rijles;
 • 1 of meerdere keren per week;
 • Lespakketten A, B, C of D
 • Spoedopleiding;
 • Autorijlessen in Nijmegen
 • Simulatorlessen inbegrepen

Verder biedt onze rijschool:

 • Motoropleidingen in alle categorieën A1, A2 en A
 • Bromfietsrijbewijs
 • E achter B, aanhanger rijbewijs
 • Vaarbewijs
 • Automaat rijbewijs

 

Persoonlijke aandacht

Om de kwaliteit en service tijdens te rijlessen te waarborgen zijn deze individueel. Hierdoor is tijdens de rijlessen alle aandacht op de leerling gericht. De eerste rijles is een intake. Na deze les krijgt de leerling van ons een advies over wat wij denken dat het beste aansluit bij de leerling. Dit advies is vrijblijvend.

Theorie

Daarnaast bieden wij een totaalpakket voor theoriecursussen. Bij dit pakket ontvangt de leerling een link om via de rijlesapp de theorie te leren. Bovendien bieden wij 2x per maand een complete theoriecursus aan op onze vestigingen in Cuijk en Nijmegen (niet inbegrepen bij het rijlespakket).


Rijtijden en afspraken

Bij Autorijschool Johan Bos maken we gebruik van een transparant reserveringssysteem. Hiermee kan de leerling elke minuut van de dag zijn of haar agenda controleren via een handige app.     


Scherpe prijzen en gespreide betaalmogelijkheden

Bij onze rijschool kun jij je rijbewijs tegen een scherpe prijs halen. Bovendien zijn gespreide betalingen mogelijk.


Rijangst & rijtest!

Als rijschool vinden wij het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel achter het stuur zit. Heb je bijvoorbeeld je rijbewijs al in bezit, maar toch even een steuntje in de rug nodig? Of een rijtest ingepland? Bij onze rijschool gaan we graag met je op pad om je te helpen!