autorijlessen Nijmegen

UPDATE CORONAVIRUS 7-05-2020, HOERA, WE MOGEN WEER!!
Na de motoren en de scooters, mogen nu ook de autolessen weer starten. Dat wil zeggen dat we er vanaf maandag 11 mei weer met frisse moed tegenaan gaan om te zorgen dat jij zo spoedig mogelijk jouw rijbewijs behaalt.
De lessen starten in Nijmegen, omdat we slechts 1 leerling in de auto willen hebben. Mocht dit anders zijn, dan informeren wij je hierover.
Op het moment dat je gezondheidsklachten ervaart vragen we je de les direct af te melden. Wij zorgen voor hygiënemaatregelen in de auto..
Graag tot gauw!
Team Autorijschool Johan Bos

Verlenging geldigheidsduur (deel)examens voor rijbewijzen auto, motor en bromfiets :
Alle uitslagen van theorie-examens voor auto, bromfiets en het praktijkexamen voertuigbeheersing voor de motor, waarvan de geldigheidsduur vervalt (of is vervallen) in de periode tussen 16 maart en 1 juni, blijven in ieder geval geldig tot 1 december 2020. Het CBR is in overleg betreft verlenging van de uitslagen vanaf 1 juni.
Check hiervoor regelmatig www.cbr.nl

Als enige rijschool in de kring van Nijmegen geven wij 2x per maand een complete theoriecursus op onze vestigingen in Nijmegen en Cuijk. De theoriecursus bestaat uit 11 uur les, een examen en het vervoer van Nijmegen naar het CBR te Arnhem.

Cursuspakket

Wanneer je bij ons een rijopleiding voor de auto, motor of bromfiets volgt, ontvang je een gratis theoriepakket voor zelfstudie. Dit pakket bestaat uit een theorieboek en inlogcode voor online theorie.

 

Nieuwste lesmethoden

Om jou een compleet mogelijke theoriecursus te geven gebruiken we de nieuwste technieken om je de stof eigen te maken. Naast dat we gebruik maken van een activeboard, krijg je als leerling een tablet toegewezen tijdens de theorielessen.

tablet theorieles nijmegen autorijschool johanBos

Lesmethode die gebruikt wordt tijdens een theorieles.

Hiermee kun je dan theorievragen beantwoorden zodat je het CBR examen zo dicht mogelijk gaat benaderen. Zo kunnen we jou optimaal laten profiteren van de theoriecursus en dat je zelfverzekerd aan je theorie examen kan deelnemen.

In de vorm van een film laten we zien hoe het theorie-examen verloopt bij het CBR.

Vervoer

Het vervoer op de dag van het examen wordt door ons geregeld. Wij brengen je op de dag van je examen van en naar het examen gebouw in Arnhem.

 

 

 

 

 

Theoriecursus CuijkDe theoriecursus in Cuijk bestaat uit het volgende lesprogramma:

  • Elke dinsdagavond van 18:15 uur tot 20:15 uur
  • 4-wekelijkse cursus
  • incl. afsluitende zaterdag examentraining van 3 uur, examen in de aansluitende week erna.
    (exacte examen dag en tijd volgt gedurende de cursus)
  • vervoer van Nijmegen naar CBR Arnhem inbegrepen.

De examendatum is meteen aansluitend na de laatste examentraining. De examendag, zal dan de eerstvolgende maandag of woensdag zijn.

 

 

De kosten van een non-stop theoriecursus inclusief theorie-examen zijn € 110,00.

Aanmelden theoriecursus

 

Herkansing
Mocht je onverhoopt na je eerste theoriecursus je theorie-examen niet halen dan is deelname aan een tweede theoriecursus geheel GRATIS, je hoeft dan alleen het examen á €37,50 te voldoen.
Schrijf jezelf hiervoor opnieuw in en kies dan voor de optie herkansing.

 

 

 

 
 

 

 

 

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok