autorijlessen Nijmegen

Als enige rijschool in de kring van Nijmegen geven wij 2x per maand een complete theoriecursus op onze vestigingen in Nijmegen en Cuijk. De theoriecursus bestaat uit 11 uur les.

Cursuspakket

Wanneer je bij ons een rijopleiding voor de auto, motor of bromfiets volgt, ontvang je een gratis theoriepakket voor zelfstudie. Dit pakket bestaat uit een theorieboek en inlogcode voor online theorie.

 

Nieuwste lesmethoden

Om jou een compleet mogelijke theoriecursus te geven gebruiken we de nieuwste technieken om je de stof eigen te maken. Naast dat we gebruik maken van een activeboard, krijg je als leerling een tablet toegewezen tijdens de theorielessen.

tablet theorieles nijmegen autorijschool johanBos

Lesmethode die gebruikt wordt tijdens een theorieles.

Hiermee kun je dan theorievragen beantwoorden zodat je het CBR examen zo dicht mogelijk gaat benaderen. Zo kunnen we jou optimaal laten profiteren van de theoriecursus en dat je zelfverzekerd aan je theorie examen kan deelnemen.

In de vorm van een film laten we zien hoe het theorie-examen verloopt bij het CBR.

Het theorie examen

Men dient op eigen gelegenheid naar het examen te gaan. Zorg dat je mininmaal 15 minuten voor de aanvang van het theorie examen aanwezig bent op de betreffende CBR locatie.
Denk er ook aan om een geldig legitimatie bewijs mee te nemen.

Helaas hebben we de theoriecursussen moeten schrappen i.v.m. de nieuwe Covid maatregelen. In afwachting van versoepeling van deze maatregelen, zullen de cursussen weer worden gepland zodra dit is toegestaan. Nieuwe inschrijfmogelijkheden worden dan vermeld op deze pagina.

 

 

 

 

Theoriecursus CuijkDe theoriecursus in Cuijk bestaat uit het volgende lesprogramma:

  • Elke dinsdagavond van 18:15 uur tot 20:15 uur
  • 4-wekelijkse cursus
  • incl. afsluitende zaterdag examentraining van 2 uur.

 LET OP! Onze cursussen worden aangeboden exclusief het theorie-examen.

 

 

De kosten van een theoriecursus zijn € 80,00.

Aanmelden theoriecursus

 

 

Theoriecursus zonder examen

Wanneer je bij ons een cursus afneemt is dit exclusief het theorie-examen. Je bent hier dus zelf verantwoordelijk voor. Om in te schrijven voor een theorie-examen ga je naar de website van het CBR.

Inschrijven theorie-examen CBR

 

 

 

 
 

 

 

 

Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.