autorijlessen Nijmegen

inOpstapdag 2019

Op zaterdag 23 maart a.s. organiseren wij een in- & opstapdag bij Auto Nabuurs op de Beersebaan 5 in Cuijk van 10.00 uur tot 16:00 uur.

 

In- & opstapdag zaterdag 23 maart a.s.
Kom alles te weten over auto- en motorrijlessen en het rijbewijs. Neem een GRATIS proefles om kennis te maken met de autorijlessen. Onder begeleiding van een van onze instructeurs ga je één uur een echte rijles volgen. Interesse! Schrijf je hieronder dan snel in, we hebben een beperkt aantal plaatsen.
Inschrijven proefles
Of pak nu de mogelijkheid om GRATIS kennis te maken met het motorrijden d.m.v. proefrijden op het terrein van Auto Nabuurs. Maar je kunt ook gewoon een kopje koffie komen drinken en kennis maken met de instructeur van je zoon of dochter. Of om de vragen te stellen die je misschien al lang hebt over een bepaald rijbewijs.

Dit is een gelegenheid voor iedereen met of zonder een rijbewijs!

Wij verwelkomen je graag op onze in- & opstapdag op zaterdag 23 maart a.s. tussen 10:00 en 16:00 uur.
Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust even contact op.

Instapdag auto

Om het voor ons een beetje overzichtelijk te houden, vragen wij je vriendelijk om via onderstaand inschrijfformulier je aan te melden.

 

Inschrijf formulier proefles

Inschrijven is niet meer mogelijk.
Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 
 
 


Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok